Thursday, February 10, 2011

Rockstar Wannabe?

Sejak terpengaruh gila menonton cerita Scott Pilgrimm Vs. The World ,
tetiba nak jadi rockstar boleh? Haha.
Seriously, daripada dulu sepatutnya dah tanam cita cita ni.
Tapi sekarang dah tua. Usia kini dah tak valid lagi nak menanam impian mengarut ni.
Sebenarnya, teringin nak jadi rockstar sebentar sebab nak nyanyi lagu 'Black Sheep' by The Clash Of The DeamonHead.
Oleh kerana susah nak upload video kerana internet yang bangang, tak dapat lah nak kongsi bersama sama.
Cerita nie mungkin bosan lah buat sesetengah manusia.
Kalau nak tahu sangat best tak lagu nie yang sampai aku dok gila gila,
pergilah search kat youtube. Kalau nak tahu lahhh ;)


Perasan kan perempuan ni?

No comments:

Post a Comment