Sunday, January 16, 2011

Kau Jantung Hatiku!

For the first time, nak join contest "KAU JANTUNG HATIKU" organized by Encik Opam. Ini semua gara gara terjebak dengan housemate, Mieja si penjoin contest blogger yang tegar ;)
Tak salahkan kalau nak menyibuk sama?

So, jomlah menyibuk bersama sama dengan klik SINI kuat kuat.
Ada hadiah, okay ;D




“Aku ingin engkau selalu,

Hadir dan temani aku,

Di setiap langkah yang meyakinimu,

Kau tercipta untuk ku.

Meski waktu akan mampu,

Memanggil seluruh ragaku,

Ku ingin kau tahu,

Ku selalu milikmu,

Yang mencintaimu sepanjang hidupku….”

*p/s: kalau rasa okay, boleh la like picture together together kat atas tu di page FACEBOOK nie

*tag semua followers lah


1 comment: