Friday, December 24, 2010

Tomyam Satu!

Aku ada terbaca something. Tapi lupa lah kat mana. Saja nak share. Aku rasa sweet je ;)

"Mak dengan ayah saya kalau bergaduh, mesti berakhir dengan ayah saya keluar dan tinggalkan emak membebel bebel dalam rumah. Ayah keluar bukan nya apa. Ayah keluar naik motor belikan mak mee goreng kesukaan mak tu. Ayah tahu mak suka dan hilang marah bila dapat mee goreng tu. "


Aku cerita lah dekat boyfriend aku yang sorang ni. (memanglah sorang je pun...).

"Nanti kalau saya marah marah camne?"
"Takpelah, nanti saya keluar lah kejap beli tomyam "
"Alah, orang nak beg LV...."
"Amboi!"


1 comment:

  1. hahahahaha...tomyam xnk ea..nk beg LV ea..c0mel je..

    ReplyDelete