Monday, December 13, 2010

Supercar for Superwoman ; )

Last Sunday, we went to KL International Autoshow 10' at PWTC. It was like woahhh!
Biasanya, yang buat ternganga mulut tu supercar yang tak mampu nak dibeli lah kan.Hahaha ;D
Selalunya suka nak tengok lelaki hot kan? Ini lelaki hot dah tak sempat tengok.
Maaflah, lelaki tak se-hottt kereta ;D
Gila lah kalau dapat Bumblee Bee before transformation yang Chevrolet Camero tu yang color kuning tu ;D
Ada sape sape nak bagi birthday present tu tak? Beranganlah kau nak dapat kan.
Yang si Echal pulak busy nak tangkap gambar dengan model kereta je lah.
Gila budak ni. Perasan nak buat bini lah tu.
Tahulah model model kereta tu kan, setakat gemuk macam aku dah tentu tak layak.
So, buatlah keputusan ambil gambar tanpa model model menyibuk di tepi kereta. Hahhahaha.
Akulah model kereta yang annoying gila.

Apa lagi,check this out!



Gemuk dan pendek tidak menjadi halangan ;D


My li
ttle co
usins pl
us the damn
gorgeous supercar ; )
Black is sexayyy!


I always fell in love with classical cars. Klasik adalah satu seni.
Do you think so? Hahaha ;D


I think Bumblebee is handsome ; ) Fyi, saya memang obsess dengan color kuning.
Sumpah rasa nak curi bawa balik. Mesti bawak tido. Confirm!
Btw, ini lah family mak usu saya ; )




3 comments:

  1. alolololo....s0 cuteeee....=.)

    ReplyDelete
  2. hey sera!! jeleznya!
    btw bnde alah ni smpai bila??
    mau pergi jgak la

    ReplyDelete
  3. Sue: haiihh. Takdelah. ;)

    Culy: Dah takde dah Culy, aku pergi pon yang last dayy. Ahad last week ;)

    ReplyDelete