Friday, November 19, 2010

Lupa diri.

OMG! Dah 3 weeks tinggal rumah memanglah liat nak balik. 12 hours perjalanan naik bas dari JB-PERLIS memang menggila. Bila dalam bas tu lama sangat sampai rasa nak bunuh diri. Alhamdulillah, diri ini masih rasional. 3 weeks cuti as equal to STUDY WEEK. Gila. Tidak salah lagi, balik rumah lagi melekakan. Lupa diri. Tak ingat dunia. Buruk perangai. Hahaha. Lepas ni nak bangkang kalau study week more than 1 week. Itulah dilema orang JB yang study perlis ni. Kalau duduk Perlis lama lama mati keras. Duduk JB pula macam heaven. So, hari ni dah kena balik. Study? Entah pape. Baca sikit dah nak tidur. Kalau orang putih tu beria makan ubat tidur sebab susah nak tidur. Kita senang je. Buka buku terus bantai tidur. Buruk perangai lagi. Maka dengan itu, jalan terakhir adalah amalkan konsep redha je la kan nak dekat dekat final ni. Mak dah berbuih mulut membebel. Kalau takde mak elok je. Kes balik rumah mengada ngada lebih. Bukannya selalu dapat mak kan? Bukannya anak mak,tapi mak aku memang orang paling caring dalam dunia. Sound effect pun boleh tahan. Agaknya seronok kena membebel. Dah immune. Last few words, semoga berjayalah for becoming final exam, even usaha tu takdelah besar mana ;D
hugs and kisses

No comments:

Post a Comment